Balayage i Skanderborg, Aarhus, Odder og Ry

Kunne du tænke dig at få lavet balayage?

Så kan vi hos Salon Skanderborg hjælpe dig. Vi har stor erfaring med balayage, og vi har hjulpet massevis af kunder i Skanderborg, Aarhus, Odder og Ry. Hvis du allerede har fået lavet behandlingen før, og du synes den trænger til en opfriskning, så kan vores dygtige frisører også være behjælpelige med dette.

Så søger du en kvalitetsbevidst frisørsalon i Skanderborg nær Aarhus, Odder og Ry til at stå for balayage, så tøv ikke med at kontakte os og booke en tid.

Kontakt os og hør mere

Hvad er balayage?

Balayage er en moderne hårfarveteknik, der er blevet meget populær inden for kort tid. Teknikken indebærer en unik metode til at skabe smukke og naturlige lyse effekter i håret.

Denne type teknik er en frihåndsteknik, hvor håret opdeles i sektioner og der 'males' på håret med bløde penselstrøg. Ved at der males direkte på håret opnår man et langt mere naturligt resultat uden alt for markante kontraster, som man f.eks. oplever med almindelige reflekser. Denne teknik giver dit hår et solkysset og naturligt look.

Balayage skaber en naturlig overgang mellem dit eget hår og farven, hvilket sørger for der er meget lidt vedligehold. Behandlingen giver heller ikke udgroninger på samme måde som andre hårfarvningsteknikker, grundet måden det bliver farvet på.

Denne type behandling er perfekt til dig, som ønsker at gøre noget ved dit hår uden at tage alt for drastiske skridt.

Vi tilbyder også babylights.

Skal man have lyst hår for at få lavet balayage?

Balayage teknikken er velegnet til både lyst og mørkt hår, hvilket betyder, at du kan få udført denne behandling uanset om du er blond eller brunette.

Med balayage er der ingen faste regler for intensiteten af lyshed eller mørkhed, så behandlingen kan tilpasses præcist til dit ønskede udtryk. Uanset om du har glat, krøllet eller bølget hår, er denne type behandling en perfekt til dig der ønsker lidt ekstra spil i håret.

Teknikken fungerer godt på de fleste hårlængder, men hvis du har meget kort hår, kan det være, at andre metoder vil være mere passende. Vi står klar til at rådgive dig om den bedste tilgang til netop dit hår.

Book tid i dag

Hvad koster en balayagebehandling?

Vi er dedikerede til at skabe et smukt og professionelt resultat, og vores højeste mål er at sikre, at din oplevelse opfylder alle dine forventninger. For at give dig det perfekte look tilbyder vi vores balayagebehandling, der starter fra kun 1800,- kr. Vi glæder os til at tage hånd om dig og skabe det ideelle udtryk, der fremhæver din skønhed.

Kontakt os og book en tid til balayage

Hvad end du har brug for råd og vejledning, har spørgsmål eller ønsker at booke en tid til balayage, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon 86 51 09 88 eller på mail info@salonskanderborg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at tage imod dig og forkæle dig i vores salon i Skanderborg nær Aarhus, Odder og Ry.